Magaluf-dag5

På morgonen blev det pool häng med alla andra små sötnosar i vårt Palma nova garden Gäng ;) ligga & flyta på en badmadrass & samtidigt sola är INTE fel!! näst in till livet. Och bara umgås med det sköna folket! vissa började redan då supa till ;) Som vanligt drog vi ut & käka på restaurang & köpte hem lite alkohol mot kvällskvisten. Börja fixa oss därefter. Det som var så skönt därborta var att man kunde ha på sig så lite kläder utan att någon brydde sig. sexigt ;)

Denna kväll blev förfesten i rum 209 hos Erik & Rasmus. Eftersom jonas & jeppe hade fått sjukt mycket klagomål, kvällen innan så skicka ju nattvakten ut oss ( han som sålde knark till dom som ville haha ) vilket fall så var alla galet taggade denna kväll. Det var ju bara två kvällar kvar innan vi skulle lämna Magaluf liksom! rasmus körde igång balkongen rejält ;)

RASMUS-
balkongen på 209 ääääär ni meed?! haha

Blev en heldel allsång. Såklart åkte vi vidare till E4an sen. Där vi satt oss i ett lång bord & de beställde in helrör efter helrör plus shottar :D kan ju säga att alla blev på pickasnusen. Och vi skulle egentligen ta det väldigt lugnt denna kväll för att köra all in sista. Men om man blir bjuden så vafan ;) Tillslut börja alla sjunga ( som vanligt ) och dansa. Nej men helt seriöst var så kul med detta folk. Vi saknar dom :)

Vi två gick i förväg till GG dit norskorna redan hade gått. Kommer in beställer rosa pantern drink. ÄLSKA. sen upp på strip stången ;) Nej men så var man igång igen. Fast vi tog det ganska eller riktigt lugnt denna kväll ändå om man jämför med de andra. När vi kommer ut efter några timmar på grabbarnas utebar. Träffar vi på de andra från vårt gäng. Då fick vi oss ett gott skratt. FYLLA MED ANDRA ORD. aja... vi kom faktiskt hem 5 :O tidigt för att va oss i alla fall därborta.

Inne på E4
//ELLESANDER

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0