Magaluf gott folk..Magaluf

Nu borde man väl typ ha storångest för att skolan börjar om typ 18 dagar ? jag brukar iaf ha det, men just nu har jag inte ens tid att tänka på det ;) eftersom att jag och sara drar till Magaluf på fredag så är man ju skapligt taggad! även om det brände typ världens största hål i plånkan så lär det ändå vara värt det ;)

här kommer vi hänga på dagarna ...och lite överallt på kvällarna, ex BCM magalufs bästa nattklubb tydligen. Passar oss perfekt..

och sen kanske det blir lite grabbarna grus ;) ...två saker vet jag. 1. Mottot stannar hemma, och 2. jag hämtar det OM vi ens kommer hem!! haha åh, det här kommer nog bli en resa jag aldrig glömmer. Förstå oss två, blondiner ensamma i spanien, ingen kan typ engelska och vad vet vi om att hålla en bra ekonomi? Men som sagt, man får ta chanser i livet och det skulle ju inte skada med ett litet  '' lycka till ''från er sida  kommer vi inte hem nästa fredag.... börja leta efter oss!!!! vissa har sagt till mig '' jag skulle aldrig åka om jag inte hade allt planerat '' men man får ju ta det lite som det kmr. Blir vi panka, ja då får vi svälta eller tigga pengar på gatan helt enkelt. thats life liksom.. haha! Vi bokade förra onsdagen och det var nog rena slumpen att vi hittade en lämplig resa, eftersom typ allt va slut och vi hade en del '' krav ''

ex

1. Inte åka försent.. dvs inte efter 10 Augusti eftersom då skulle vi inte hinna tillbaka till skolan
2. Inte till Turkiet, mamma släpper inte iväg mig dit, eftersom man blir såld för två kameler där..
3. Lägenhets hotell.. då vi tänkte snåla med maten och äta hemma ist för ute varje kväll
4. inte för dyrt

men trots det så hittade vi ju ett skapligt hotell, ingen lägenhets hotell och resan blev lite över budget kan man säga ;P men vi offrade oss. Vi ska ju fan till magaluf!!!!

men iaf så måste jag ju då bli frisk innan det, vilket jag hoppas jag kommer bli, inte för att det hindrar mig direkt. ;) kommer bli världens bästa vecka !!!!

men gott folk... har bara en sak att säga till er.. what happens in Magaluf, stays in Magaluf !!!!

edit; ingen bloggning därifrån, finns inge internet på hotellet men tror sara ska ta med datorn ändå utifall att :)

// eKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0