Magaluf- the last day!!! *kvällen/natten/morgonen*

Som vi avsluta förra Magaluf inlägget med att vi var ute & käka med gänget :) gick vi hem & fixa oss en liten snabbis. Denna hade våra grannar förfesten hos sig- Johan & morgan. Nära & bra ;) gick in till folket, drog några drinkar tillsammans med dom :)

Eftersom det var sista natten tänkte vi att vi skulle göra något annat än det vanliga. Så Ems & jag tog taxin själva till hotellet Casaboner's eller vad det hette ;p Där stefan & hans två polare bodde :) han jag skrev om i tidigare inlägg, som vi träffat på Grabbarna Grus. I vilket fall blev det nå skit med vakterna. Bara för att det var killar som hade hotell rummet fick vi inte komma in & blabla. Så skulle vi ta bakvägen, tror ni inte vakten smyger efter oss. Usch han var läskig :O det sluta med att vi gick ner mot stranden & hade lite förfest där ist :D seriöst, sköööna grabbar det där!!! skratta rätt hårt.

Gick sedan upp till deras hotellrum. Andra försöket gick bra ;) satt på deras balkong & drack lite, innan vi vandra ner mot GG!! När vi kom in blev det baren diiirekt! ;) ROSA PANTERN; CHECK! När vi druckit & skrattat klart åt fula människor börja spåret på dansgolvet till 6 på morgonen....som vanligt den veckan. GILLA :D fast hann med lite mysigt strand häng därmellan ;) eftersom Grabbarna Grus ligger precis vid stranden! vårt Palma nova Garden crew träffa vi där också, vi hade planera mötes plats där! FYFAN VAD KUL VI HADE TILLSAMMANS SISTA KVÄLLEN!

När klockan blev 6 & GG stängde, traska vi oss ut på bargatan & insåg då att det var sista gången vi gick på bargatan, dansade loss, var inne på GG, blev bjudna på en massa dricka, levde livet för stunden &jaa... Vi insåg att vår buss kom om två timmar då skulle vi lämna MAGALUF!!!! & mot flyplatsen. När vi satt oss i taxin som vi hoppa på i bargatan så kände vi fan att det var hemskt att behöva åka hem. Vi ville inte hem. Vi hade inte ens tänkt på att vårt hem fanns. För vi kände oss hemma där. Hur sjukt låter det inte? men det var seriöst så det kändes. Grinar bara vi tänker på't.

När vi kom till vårt hotell vid halv 7 på morgon. Var det bara att packa ihop grejerna, käka frukost & säga hejdå till hotellet!! inte kul någonstans! :( Våra grannar Morgan & Johan skulle åka med samma buss som vi, så vi tog sällskap med dom. Kan ju säga att Johan var ganska döö trött. Vi dygna ju & festa mer än halva dygnet så undra på att man var sliten :p

När vi kom till flygplatsen skilldes vi åt. Vi lovar er att sååå slitna som vi var då går inte ens att beskriva haha. Fick typ gammal mat på Donken fick vi också. Rätt tjuriga vi var på alla svenska kåta gubbar & gummor som inte kunde vänta på sin tur. Sa rätt ut gubbjävlar & kärringar åt dom & vad fan glor ni på HAHA. bittra ungdomar var vi då. Med andra ord GALET slitna efter en vecka på Magaluf.

Som när vi kom in till planet kvart över 11. Sara hann inte ens sätta sig i stolen innan hon bokstavligen somna. På riktigt. Hon hade mobil & pass i händerna. Efter ett tag när vi är uppe i luften är det en bakom som väcker henne & frågar om det är hennes pass. Så hon hade liksom satt sig & somat direkt. Tecken på sliten.

Ajaa resan var värt ALLT! men vi kommer tillbaka nästa sommar ;) 

Morgans kapten keppa! hos Morgan & johan på förfest.

 

Hos Stefan & ligan ;p


På GG !!!! 


morgan, sara, EmmaHåvard & ErikLiv & Christin


Vi & Stefan*


LIIIIIVAAAATTTTT! :D

2 Timmar senare!


Grabbar som är lite klena för en vecka på Magaluf? HAHA
(Påväg mot flygplatsen ) 

//ELLESANDER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0