Magaluf- the last day!!! *dagen*

Denna dag vakna vi piggare än någonsin. Vi hade ju fått sovit 2 timmar längre ;) Det var kanon väder & vi var taggade för att köra ut alla krafter vi hade kvar. Med andra ord ALL IN. ;) drog oss ner mot stranden vid 11-12. skit fin strand & hav har dom :) Vi låg bara där en timme innan vi drog upp till hotellets pool istället. Låg i poolen på madmadrasser & stekte där med resten av gänget. Livet :D vi kom sedan på att vi skulle filma ett litet klipp av vem vare som kasta...fast på vårat sätt. Inte fan gick det bra ialla fall ;) skratta som två idioter gjorde vi!!

Jaa... jag var verkligen hes & låter som en man när jag skrattar HAHA //SARA


Efter ett tag börja vi spela det klassiska kort spelet. Eller vi två kolla bara på ;) Spelet går ut på att den som förlorar måste hoppa ner i poolen & göra ett magplask samtidigt som den ska skrika tarzan ropet HAHA. en omtyckt lek ;) Då var det Camilla & Johan som kamma hem pirset.GOTT :D dom var inte ens röda efter. Aja... efter sjukt bra pool häng bestämde vi oss alla föra att ta ett gruppfoto. :) fast det är två norskor som saknas Liv & Christin... men i alla fall.

Förlorarna vid kort spelet! ;)
Mingel vid poolen :D
Palma nova Garden crew ;)Efter all pool häng gick vi in & fixa oss inför kvällen :) och vid 7 tiden gick vi alla ner mot "stan" för att käka tillsammans. Och tagga inför sista kvällen på Magaluf & tillsammans. För vi alla skulle åka hem på fredagen. När VI två vakna denna morgon hade vi fan tårarna i ögonen. helt chockade att veckan hade gått så fort :O
Vi skriver mer om kvällen senare, föör mycket liksom ;)

//ELLESANDER
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0