Något jag har svårt för - ballerina skor

Jag har svårt för vissa '' trender '' som tex löshår osv. Jag tycker det är sjukt fult när ens riktiga hår har en annan färg än löshåret plus när man har jätte kort hår och använder löshår så syns ju '' skarven '' skit bra. När man ser clipsen är det katastrof men iaf! en annan grejj jag hade svår för förut var kilklackar. tyckte det var det fulaste någonsin, nu äger jag ett par själv. Men har kommit på att det ser bättre ut med hög platå plus kilklack. Annars.. inte okej.

Iaf så är mitt nya problem, ballerina skor. Jag använde dessa ballerin liknande söta små tygsaker för läääääänge sen. Då var det sött och jag fastnade för nästan varenda par jag såg, nu. Inte lika mkt. Jag kan tycka att ballerina skor passar till vissa outfits. Visst det är fint. Men min hjärna kan inte riktigt koppla ihop allt ;O jag förstår inte ballerina skon. Jag har inte riktigt fattat om jag vill ha ett par lr inte. Jag har iaf aldrig någonsin hittat ett par jag verkligen vill ha. Bara en gång, men dom snodde min syrra.

inget illa menat mot alla som använder ballerina. Önskar bara att jag också kunde gilla dom, men nej. enda sen den höga tygskon uppfanns så har jag alltid använt dom ;)söta, men inget som får sitta på min fot!

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0