ringa i tellefon ångest...

Tja, först idag, onsdag. Tre dagar efter helvetet på gg så börjar jag typ återhämta mig med myrsteg. Fan vad jag har sovit de senaste dagarna. Igår tvingades jag upp till doktorn vid 9 tiden, kom hem och drog en solning sen deckade jag igen till halv sex. Gick hem till syster sen somna jag 12 och vaknade nyss. Om jag är trött? ohja, skulle LÄTT kunna sova bort den här dagen också, vilket jag funderar starkt på att göra..

men nu är det ju såhär att jag måste ringa ett as viktigt samtal innan en viss tid, därför har min sömn varit lite till och från nu på morgonen. Tog risken att inte ställa klockan och vakna i lagom tid så jag skulle hinna ringa, och det gjorde jag. Men nu äre så att personen jag söker tyvär var upptagen när jag ringde nyss så får allt vänta! :( jag blir alltid så nervös när man ska ringa om viktiga saker, har typ gjort det 15275087 gånger innan men ändå! det är ju ingen big deal om man tänker efter, men just nu vill jag bara ha det gjort så jag kan göra allt annat jag ska göra idag...typ sova? haha.

förresten, jag blir bli orolig ;) i princip alla vi som befann oss på mallorca förra veckan, alltså de som bodde på samma hotell som oss. Alla har blivit dunder förkylda! ;O haha misstankarna går till klamydia poolen, eftersom alla badade i den. blä va äckligt! ;S jag är verkligen jätte förkyld, hostan verkar aldrig gå över. Men i och för sig så var ju jag faktiskt sjuk veckan innan vi åkte, så det här är tredje veckan jag är förkyld! go girl!

ne ska ringa nu sen decka igen ! pusspuss.

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0