sån där riktigt magaluf känsla.

Har suttit och kollat på videon sara la upp igår ett x antal gånger nu, får tårar i ögonen varje gång! :( två saker kan jag konstatera..

1. Jag saknar magaluf -  som fan. Känslan på DET dansgolvet inne på gg är obeskrivlig. Första gången jag såg grabbarna grus skylten där utanför kändes det som julafton fast 10000 gånger bättre. Minns att det första jag och sara gjorde var att köpa varsin breezer som vi svepte sen ut på dansgolvet. Vi var dom enda nyktra den kvällen kan jag lova, men på riktigt vi körde över alla på det där dansgolvet den kvällen. Första kvällen i magaluf, när man liksom hade sett bargatan, sett alla skandinaver och kommit in på gg så lekte ju livet. Alltså, jag älskar seriöst grabbarna grus. jävla bajs att man sitter här nu...

2. Minns inte vem killen i bakrunden är - han som hoppar och sjunger '' dadadadadad '' hela tiden. haha bra att man minns ? typ 80% av alla korten som togs så ser man sig själv as glad bredvid någon man aldrig sett tidigare. jätte roligt dagen efter..

fan va jag längtar till nästa sommar :(

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0