sista jobbdagen för sommaren

Idag var då sista dagen på GG. Gammelgården inte Grabbarna grus ;P haha. Känns skönt men samtidigt lite sorgligt, gammelgården kan vara den bästa arbetsplatsen. Oftast. Idag var det bara jag och en till som jobbade. En otroligt seg dag om jag får säga det själv, knappt några gäster. Sen hade vi lång öppet idag eftersom något band skulle uppträda? Swinglers.... det hörs på namnet att det här inte slutade bra för mina öron men iaf!

Vädret idag sög ju kamel, och både jag och tobbe dårå, tänkte att det säkert skulle bli inställt för det här bandet. Men efter många lidsamma timmar i stugan utan gäster så kommer då bandmedlemmarna. Ja alltså gubbar på 50 + ... ja, och dom ville köra i vilket fall även fast himlen låg tung som fan. Vi trodde typ att dom skulle komma med varsin trumpet, en gittar och kanske en mick liksom. men nej. In på GGs grusväg kör det upp en lastbil?!?!?!?! proppfylld med massa, och då menar jag överdrivet mkt, ljudanläggnings grejjer ?? och instrument. Fram plockar dom, 5 meter höga högtalare, förstärkare, trumset, bas, gitarr, piano, trumpeter.. dom bänkade upp flera extra bänkar eftersom dom antog att det skulle bli någon slags konsert med en jublande publik ? ja iaf, så hade dom '' medhjälpare '' som säkert skulle föreställa några slag managers.. medans dom i princip ockuperade hela GGs entre och byggde upp en scen..så backade jag och tobbe sakta tillbaka in i stugan och bosatte oss i tryggheten bakom kassan. Det kom ett fåtal konsert-lyssnare varav 90 % var födda på 20-talet. Snåla krösusar som inte la ner en krona på lite fika, nej dom satt där i regnet sura som bin och lyssnade på den här musiken.. som enligt mig var en blandning av jazz och dansband!!!! jag fick sitta i en timme och lyssna på dessa Swinglers med en klump i magen, då jag inte visste om jag skulle bryta ihop, dö eller både och. Det var som ren tortyr. Förlåt, men dom var väl duktiga men dansband/jazz/gubb musik är bland det värsta jag vet. verkligen jätte ledsen men det var inte bra :( iaf så kunde jag inte älskat vädret mer när det började ös regna och dom fick avbryta sin spelning. puh.

Vill iaf bara säga TACK PAPPA, att han aldrig någonsin skulle köpa något som en dansbands skiva eller liknande skit musik. Tack för att jag har fått växa upp med riktig musik, sån musik som jag bara älskar idag!!! sen vill jag bara säga, den människan som kom på dansbandskampen tack för att du försör svensk TV
mhm, this is how we do it..

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0