sista sommarlovs dagen.

usch vad jag hatar att skriva sådär. Varje år känns det lika hemskt när det går upp för en att skolan börjar imorgon och att lovet är slut... det här var mitt näst sista sommarlov, sen har man inte sommarlov längre. Jag kan knappt vänta tills jag får skriva '' sista dagen i skolan för alltid '' förstå vad underbart. Men det är ju en bit kvar dit tyvärr!!

Men jag kunde inte varit mindre taggad på ett nytt skolår, känner redan paniken över alla prov läxor och saker att göra. fyfan. bryter typ ihop redan nu. Jag trvis ju med linjen jag valt och allt sånt, men vissa dagar i skolan, typ 99 % så vill man bara ligga kvar hemma i sängen och dö! nu har jag INGA sovmornar heller, fatta NOLL!!!!!! förra året hade jag två stycken, varav båda började jag halv 10 typ. Asså cp ångest på schemat, som jag i och för sig inte ens kollat så noga på. Såg bara massa färgglada rutor med massa text sen fick jag psykbryt och slutade titta.. :( Jag minns förra året när man började ettan och hur roligt det va i början när det va så mkt nytt, sen vare inget som va nytt längre och då var det inte lika kul längre..

men jag har ångest.. ångest över att jag inte sket i planet hem från magaluf och att jag inte stannade kvar där. Jag önskar med hela mitt hjärta att jag just nu befann mig på vårat myr invaderade hotell rum fullt med massa chokladpapper och tomma falskor utspridda på golvet. Att vi nyss varit ute vid poolen på g ut för att käka, gå förbi en super market och köpa fattig sprit för 9 euro och stolt betala det i kassan utan att behöva visa leg, för snälla det är spanien liksom? dom sålde ju gräs i hotell receptionen till och med.... men iaf, och sen när mörket börjar komma, går man hem byter om och sminkar sig, på med kaninöron och hula-hula halsbandet, upp till rum 209 där resten av Palma nova garden crewet befinner sig, hälla i sig dricka. Vänta tills man får klagomål sen dra en taxi vidare till E4an där det beställs in helrör efter helrör. Festa sönder på grabbarna grus fram till 6 på morgonen och sen gå hem med trasiga skor och en torr öken mun som bara vill ha vatten... :( DET SKULLE JAG BEHÖVA JUST NU !!!!!!!! men nej.. nu sitter man här, flagar, hostar och snorar, ögonen hänger av trötthet och armarna orkar man knappt lyfta... jag vill till magaluf, mitt andra hem.. jag vill hem <3helrör på E4anpoolhängutanför grabbarna grus med nyinköpta brillor, dock minns jag knappt den bilden..rasmus, norska liv, erik och jag :( inne på gg ( sara i bakrunden )
rasmus, jag, camilla i mitch knä och norska christin? på balkong 209mitch, camilla, rasmus och eriks ben, jag och morgans fötter ;Ppalma nova garden crewjag , sara och liv inne på gg vid baren hehehe

jag ska tillbaka, vare sig jag är fattig och tvingas levapå sand, så ska jag tillbaka. se upp magaluf

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0