Sommarlovet 2011

Sommaren kändes lite speciell än dom andra, eller skapligt kort lov kändes det som jag hade! Det beror ju på att jag jobba halva sommarn. Men fast att jag jobbat så har det blivigt en grym sommar! :D för de 3 veckorna på dagiset, då jag jobba med en som hette meck. De veckorna gick fort & jag hade samtidigt kul på jobbet, vatten krig mm. Även fast jag blev typ sjuk efter mot kvällarna. Skitsamma, mammas jobb i två veckor också då man jobba för det mesta med Eve, sen hade vi ju en fööör skön kille tobias. Skratta så jag dog!

Inge mer om det. Vart med om midsommar, hemmafester, jag fyllde år :D city festivalen i Västerås, Power meet. Norrlands resan med släkt & familj i en vecka :) mickis & jag gick på rocka billy festivalen. Magaluf resan som slår ALLT! blir verkligen åka dit nästa år igen. Och medeltidsdagarna, iaf en dag ;)

Så är det så mycket smått som också har hänt. Vissa saker passar nog inte så bra att komma upp här på bloggen ;) en heldel killproblem känns det som.aja... en jävligt grym sommar har jag haft iaf :D längtar redan till nästaa, speciellt till Magaluf resan hiiii!!! vårt sista sommarlov då. Det ska jag ta vara på. pusss

Avslutning hos amanda! :)


Fest i arboga, på arboga dansen någonting-hos rönna!


Midsommar i arboga hos felicia med tjejorna!!! :)


City festivalen i V-ÅS med bröderna! ;) dag 1


Dag2 september & petter.Power Meet- först hos linnsan :)
Norrlands resan- rockabilly festival*


Hos Amanda.N innan sen rosander*
MAGALUF!Medeltidsdagen-hos fellan innan krogen*
PUUUUUUUSSSSSSS!
//sara
*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0