What is a good life?

Djuphets sara kommer fram såhär på kvällen. Nej men allvarligt. kom att tänka på att hur många olika liv vi människor lever! hur alla ser livet från olika perpektiv. Vissa nöjer sig med att stanna i småstäderna livet ut, göra samma sak som de gjort hela livet, vara med samma folk & bara följa livets ström, med barn & familj. medans andra reser ut i livet. träffar nytt folk varje dag. Har inte en dag lik som den andra. Vissa önskar de kunde göra mer, de vill mer med livet. Men sitter fast i ett & annat skit. Slutar med att den sitter på samma plats som de börja. Är samma person som alltid, är fast vid det vanliga. Andra lever dröm livet som många önskar men inte vågar ta för sig. Stannar kvar i det trygga. De vanliga.

Medans de gör det. Finns det andra som kämpar för sina drömmar. medans du kanske sitter i din soffa eller framför datorn eller tar promenaden du alltid gör. Är någon annan där ute med pengar, kändisskap, vimmel kvällar & glamour. Vissa är ute på öppet hav, snorklar i klarblått vatten i värmen eller har vilda utekvällar som jobb.

Medans vissa lutar sig tillbaka & bara tar allt som det kommer. Alltså följer med livets vanliga, trygga spår. Och inte lär sig av andra vinklar av livet. Inte ens har de förändrats som person. Det är som det alltid ha varit & kommer vara. Medans de, så finns det andra som ser livet på ett annat sätt. Där de aldrig lutar sig tillbaka & njuter av det vanliga ( för det finns inget vanligt ) de tar inte dagen som den kommer- de fångar dagen!

Vi lever bara 1 gång! tror ingen vill tänkta tillbaka på livet när de är 60 år & kommer på då, att de ångrar att de inte gjort allt dom velat. Då är det försent, men inte nu! känns alltid bättre att veta att man försökt. så vad är livet egentligen för dig? vad vill du egentligen med ditt liv? den stora frågan*

//saraKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0