Lyckat haha!!

På vår rast idag gick vi ner på stan & tog en fika. På Köping Cafe. Där vi brukar gå för att det inte är så trångt & att man kan snacka om lite hemliga saker utan att någon ska höra. Alltså man behöver inte sitta tätt brevid några andra som man brukar få göra på trångare fik. Men på sista tiden har stället bara blivigt sämre & sämre. Rent ut sagt är det dåligt nu. Vi beställde två kladdkakor. Och fick två kladdkakssmeter, seriöst!

Saras var värst, smaka bara socker & var smet. Så hon gick som en morsa & sa :

Sara- Kan jag få en ny för den här måste gräddas mer den är inte klar än, den måste bli fastare för det är som en smet nu.?

Turk i kassan- Vadå ska jag lägga den i mikron?

Sara- Nej ni måste ha era kladdkakor längre i ugnen så den blir klar, den är som en smet.

Turk i kassan- ser ut som ett frågetecken.... Okej vänta, du kan sätta dig sålänge.

Efter att vi väntat ett tag & undrar vad han håller på med därbak för att det tar sån tid. Kommer han tillslut ut med såkallade "kladdkakan"  det var seriöst ett skämt HAHA! jag sa att den skulle gräddas längre i ugnen, inte lägga den i mikron. Vi kunde inte hålla oss för skratt!!! svårt att fatta att inte kladdkakan var klar liksom. Man ska inte ha ett fik om man inte vet hur en kladdkaka ska se ut :O nej kunde verkligen inte äta det där!


MMMMMM GOTTT :D................


Det ända som gick att äta var grädden!!!!

//ELLESANDER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0