Vem har fått tillbaka sin mobil igen? jo jag :')

I lördags gick jag ju ut ändå, fast jag var sjuk & fast jag redan hade druckit 7dagar i sträck i Magaluf. Vi kom ju in på krogen- stadskällarn. Luriga brudar ;) nej men iaf. När vi satt vid ett bord alla vi tjejer & snacka. kom det nån random brud jag inte ens tycker om & ville sätta sig vid oss. Så börja hon dra upp triangeldramat vi är eller har vart med om med mitt ex. Det första jag tänkte på var hur ORKAR kvinnan?

Så vi börja diskutera allt...vilket jag just då sket fullständligt i egentligen. Vem tänker på sånt skit när man är ute på galej liskom ;)? ja isf måste stackarn ha det i huvudet helatiden. Vilket fall fick jag känslan av att hon ville göra mig arg & irriterad. Vilket hon inte lyckades med. Hallå jag hade nyss kommit hem från min resa.. tror du jag bryr mig om sånt? aja... tillslut blev jag trött på snacket & bestämde oss för att båda skulle gå fram till honom direkt...

OCH det var då jag blev distraherad!! Såklart glömmer jag mobilfan på bordet när jag hade hört hennes snack i 10 minuter ;) ja jag gick ju sist från bordet också. Och jag kom inte på att jag hade lämnat mobil förns en timme efter :O såklart när jag kom tillbaka var den borta, borta BORTA!

Men idag hade de på stadskällarn hittat min mobil :D så åkte & hämta den idag. wooop wooop :
D


//SARA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0