10 dagar & 1 år...

Kvar tills jag fyller arton ;) fan känns så jävla nära alltså. Men ändå inte. Suger ju apa att man inte va 93a alltså ;P men inte mkt att göra åt saken. Är glad att jag fyller tidigt på året ;)

Nu fyller man ju 17 ruttna år. Har redan fått mina födelsedags presenter typ ;P haha, orkade ju inte vänta tills min födelsedag. Så har redan fått mina '' paket '' inte för att något var inslaget. Av mamma och pappa fick jag massa kläder. Som jag valde ut själv då. hehe. Och av syrran & hennes kille fick jag två hål i örat ;) lite spontant sådär, en idé jag fick för mig att jag ville göra. Så fick bli två nya på höger öra. Haft det en vecka nu typ, det ena strular ju. lack jag blir för det svider 24/7 jaja. Sen av släkten vet jag redan vad jag ska få (: pengar, men de mesta av det lägger jag in på sparkontot ;) Så man har pengar till en utlandsresa i sommar, redan taggad på det (:2 bilder på mig idag, den ena, en solbränd ems, och den andra tog jag så ni kan se de nya hålen i örat. lalala.

Nu sitter jag här med två godispåsar, en chokladkaka & massa chips... det ärj u kväll??!?! håller stenhårt på min diet ni vet. namnam. Sängen nu, imorgon ska jag på kalas. Hörde ett ryckte om att det skulle serveras massa choklad tårta osv....hmmm. 

// e  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0