Alla hjärtans vadå dag?

Ojoj vilken jobbig dag alltså. näääej men så jobbigt var det faktiskt inte ;P hihi. Fick ju iaf inte stå & hacka lök & potatis i två år och sen kasta bort allting efter lunchen för ingen åt :O ledsna jag och robin vart. fyfan. Haha nej va överdriven jag är. usch.

Jag kom iaf nyss hem. Ska snart fortsätta med ett jobbigt jobb, att fortsätta ät upp mina godispåsar ! namnam. Blir att kolla film också. Vilka vet jag inte, nån disney kanske. thihi. Annars idag så är det ju tydligen alla hjärtans dag, vilket är totalt onödigt att ens bry sig om, om man inte har en partner såklart ;K och det har ju inte jag dårå, men om jag hade haft så vettifan om jag ens hade orkat brytt mig. Varför firar man alla hjärtans dag? ;P aldrig ser man pynt eller nått sånt, inte här i stan iaf, eller så missar jag sånt. Enda gången jag märkte att det var alla hjärtans dag, var en gång när jag var liten och fick en stor godispåse med massa godis i & en hjärtklubba.

Haha nej, alla hjärtans dag är överskattat ;) eller så är det bara jag som är sådär as oromantisk och less på allt som har med kärlek & pojkar osv att göra. Men vad vet jag ^^ jag är nöjd bara jag har min godispåse ;)see ya

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0