Ems dieten!

NU är det såhär, att jag börjar bli trött på alla olika slags dieter. Typ som att det är synd om de som är tjocka? :O Ingen som tänkt på att det kanske finns smala som vill gå upp i vikt ? jag är en av dom, jag kan verkligen inte gå upp i vikt. Äter som ett djur, typ mer än min pappa, och inget händer. Jag måste till och med erkänna nu, jag kan inte använda jeans från dam avdelningen! Jag köper på barnavdelningen. Om det finns snygga. Vilket är välldigt sällan. Men för det mesta använder jag leggins, XS och det kan i vissa fall vara för stora!

Så därför har jag sattit upp en egen diet. Så är du smal & vill gå upp i vikt! Följ det här schemat i typ...ett halvår! så kanske det händer nått :O


FRULLE: börja dagen med en enkel frukost. byt ut smöret mot o'boy, byt ut mjölken mot smultron dryck (y) och framför allt TA LJUST BRÖD!!!! ( viktigt ) om du vill kan man smaska på lite godis samtidigt som man typ, sminkar sig. Om du är tjej alltså.

LUNCH: Är man ledig, alltså ingen skola. Köp en kebab! Och en valfri dricka, helst INTE fanta. Beställ extra allt på kibben, ger bättre effekt. Efter det. Dra några Oreo kakor! mumma!!

MIDDAG: '' i'm lovin' it! '' DONKEN mina damer och herrar, big mac, varför inte? extra allt om det går. O.B.S Cola till burgaren. Ingen mening annars....

KVÄLL: Chips, pizza, choklad = världens bästa myskväll. ÄR man på party, ex en fredags kväll och det bjuds på chips. Va en fuling och ät mest av alla.! KALORIER ÄR BRAA!!!!

Det där är min diet :K Kanske ska börja med '' tjockis tips '' nån gång ibland. Vi får se. Men ska köra på det här ett tag, så får vi se hur det går!

// emss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0