"hemlig"

Just nu sitter jag & dricker min hallon smoothie- himmel rike vad gott det är! ;) det måste ni testa alltså. Jag ska snart börja städa mitt rum lite. Jag känner att det börjar bli lite stökigt igen liksom. Efter det ska jag inte göra så mycket mer. Förns pontus kommer & hämtar mig då. Men det är ju inte så lång tid kvar :)

Jag har iaf hunnit gått ner på stan med " H ". Vi gick runt lite på köpings city, jag kolla om det fanns något fint man kunde köpa till snyggingen pontus som fyller 20 år om lite mer än en vecka. Men det fanns ju inte ett skit. Vad kan man egentligen köpa till en kille? :O känns som jag redan har köpt allt bra som man kan köpa. SVÅRT! hjälp mig!... men fyfasen vad skönt att han fyller 20 liksom, jag vet ju vad han kommer få göra för mig iaf, spring pojke ;) woop woop! 
Efter stan hann vi också med en solning på "B" på 20 minuter, jag måste ta & sluta nu känns det som haha. Men det nya stället vi var på idag var ju fett fräscht & billigt. Mitt nya ställe kan ju jag säga iaf. Nej nu ska jag börja med städningen, hej på er :)

så jäkla gott!//SARA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0