mello festivalen.. NEJ TACK!

Är det bara jag som skiter i mello festivalen i år ? :P Jag orkar inte ens bry mig, det är så jäkla tråkigt att glo på det där alltså. Den enda roliga är finalen & esc. Fick tokspel idag när pappa kollade på det på högsta volymen typ, öronen fick inflamation för det var så jävla..DÅLIGT!!!! typ en 35 årig tjej som sjunger något som en 12 åring kunde ha skrivit.. varför är det alltid så? svenskare tjejer & svenskare låtar får man leta efter. Blir så trött. hihi.


bild från oslo esc 2010


Nej men största anledning till varför jag inte tittar på den där '' familje underhållningen '' är för att jag inte ska längta tillbaka för mkt till esc förra året. Förra året kollade jag typ varje helg för att se vem jag kanske skulle få se live. Det blev ju anna eller vad hon hette, som inte ens kom till finalen. stackaren. Men med bara 1 poäng från cypern, som tog sista platsen, typ ingen som verkar veta om det eftersom att alla svennar fortfarande säger '' vad vare jag saaaa, visste att hon inte skulle gå till final '' folk borde skämmas. Tydligen tyckte svenska folket att transvestiten-häx-malena var så mkt bättre! skämde ju inte ens ut svenska folket.. nejnej. Så sjukt konstiga folk som går vidare till esc hela tiden :S fan anna är typ den enda normala människar hittils. Men i år är ju esc i tyskland tacke vare den där bruden som är tysk men tror hon är britt? fattar inte den där låten, den va inte ens bra live. Fasst jag sjöng som en idiot. men ändå.. grupptryck antar jag. Men tyskland lix..man undviker ju att åka dit om man inte ska köpa överflödigt mkt alkohol. vilket jag inte ska. Två saker jag kan konstatera, tyskar går före i kön och tyskar röker vid matbordet. till och med i restauranger ^^.Tittar man på den här bilden, blir man nästan förbannad! vad hände???
65 årig tant + tight trikå + lite fjädrar och en halv taskig röst = MALENA!


Gott folk, det finns 2 saker jag absolut hatar.. dansband & mellanmjölks svennar. Röstningen i det här landet är sjukt ap-dålig. blir mörkrädd.

men tur då att jag inte är så insatt i det där längre ^^ hehe. ska sova nu tror jag (: natti!!

// eKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0