somna med lampan tänd..inte OK!

Gissa vad jag åt till frulle idag ? ;) namnamnam

ser ju inte så gott ut kanske men fan vad jag älskar biskvier alltså!

Idag har släkten varit här för att fira mig, fick pengar och sådär. behövs nu när lovet är här & när jag redan har bränt hela mitt studiebidrag på kläder ;P jag är så jävla duktig när det kommer till pengar. not. Ne men fan man lever bara en gång lika bra att göra slut på allt liksom. jag får ju ändå bara 600 för 400 går till min mobil räkning som jag måste betala själv. jaja. nog om det.

Har typ suttit hela morgonen och kollat glashuset live, hela familjen käkade pizza framför datan i mitt lilla rum liksom :P haha. gosigt ^^,

En sak som jag har börjat gjort, somna med lampan tänd. Bara för att jag lägger mig i sängen as trött så somnar jag med lampan tänd för att alla ska smsa, måste ha lampan tänd för annars blir det så läskigt ljus från mobilen när det är mörkt. Men ska fan sluta smsa, har blivit för beroende lr nått :O sen blir jag bara as lack på vissa hela tiden så då kan jag inte sova ;O hoho.

Ne men kanske ska ut ikv och lugna mina nerver lite, för är fan inte på bra humör nu alltså. är på '' lacka bulle '' humör. ovanligt.

aja, vi ses :)

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0