ALLTID!

Igår efter skolan då vi sluta halv 7 gick jag direkt hem till kimsan för att kolla klart en film som vi inte hann kolla klart på i måndags :) När jag kom hem var redan ponta hemma hos mig & vänta. Så fick han en riktig massage av mig, eftersom han hade ont i ryggen. Såklart har jag magiska händer så ryggvärken gick bort ;)

Idag efter skolan kom becca hem till mig direkt. Slängde i mig lite käk. Vi gick vidare ner på stan för att köpa lite krimskrams till söta Ems som fyller idag ;) och sedan träning efter det! prima* Både jag & becca var arga påvägen hem från träningen. vissa folk irreterar man sig bara på ibland.

För det andra blev jag erbjuden att vara med på hemma match mot hammarby med damlaget på lördag. Vill ju verkligen egentligen vara med, men som alltid för mig när jag får ett bra erbjudande så är något annat i vägen. Blir så arg! Jag kan ju liksom inte hoppa över Ems födelsedag. Fyller en dag om året & hon har ju verklig sätt ifram mot den. Det gör jag inte för min bästa vän alltså! men snälla kan jag inte bara få någon tur någon gång. Liksom måste allt krocka jämt...åååh* sånt e livet säger jag!

aja bara för Ems fyller idag blir det en bildbomb på henne :D
ÄLSKAR DIG MEST BABY!

//saraKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0