'' 10 anledningar att hata emos '' LÄGG NER!

vad är det här, har vi någon hemlig anonym tipsare om det där inlägget som jag skrev för mer än ett år sen ? haha ;D man börjar ju fan undra, eller är det så att det finns folk som sitter och kollar igenom akrivet från 2009.? Hela den här emo grejjen börjar faktiskt bli riktigt rolig! ;D att man har lyckats provocera så många ;)

Har en fråga till er alla, hur hittar ni inlägget? :P funderar STARKT på att publicera det en gång till, så gör jag er en tjänst, så slipper ni leta så långt bak :) hur låter det? tror vi kör så. För går in på bloggen så ser man att man har fått nya kommentarer på det där JÄVLA emo inlägget, så får man sig ett riktigt gott skratt. Delar med mig av dom nu faktiskt.'' du låg säkert med en emo när du va på en fest och sen blev du gravid <33''

HAHA!! den sista kommentaren var anledningen till att jag skrev det här inlägget, rätt kul faktiskt. ^^ Det roliga med dom här kommentarerna är, att alla som har skrivit dom är någon sorts emo verkar det som. Eftersom de känner att de behöver försvara sig själva eller andra mot mitt '' hotfulla '' inlägg. Förstår inte att man kan ta det seriöst. Tycker ärligt synd om de folk som har skrivit allt det där, för uppenbarligen är det de själva de pratar om.. Så jaha, DU låg med en emo och DU blev gravid? ;( tråkigt.

nej på riktigt nu folket :) jag tycker som jag tycker, jag gillar inte emos. nix. punkt slut, skiter fullständigt i deras '' tragiska '' liv. Mår man dåligt. klär man sig inte sådär eller söker uppmärksamhet genom att säga att man mår dåligt och lägger ut bilder på sina blodiga armar osv. De jag vet som mår dåligt på riktigt. Skyltar inte med det.

Så en gång för alla, lägg ner. Jag står fasst vid vad jag har sagt! ni kan inte försöka ändra min åsikt om vad jag tycker om emos genom nån fjuttig anonym kommentar. :P

Så nu lägger vi ner emosnacket. Det smuttsar ner bloggen

puss <3

//Ems

Kommentarer
Postat av: ♥ Mallan Brallan ♥

fan va snygg blogg ni har! :D

allt bra? :D

2011-01-09 @ 19:25:22
URL: http://mallanbrallans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0