2011 ett nytt år med nya sjuka saker..

Läste igenom våran blogg nyss, så mkt man förändras va? läser man mina inlägg jag skrev tidigare i år så blev jag nästan arg på mig själv, va dryg jag måste ha låtit i allas öron? :O typ särskrev hela tiden & var allmänt dryg. En dryg fjortis. Hatar själv att läsa sånna bloggar nu. Fasst jag kanske är så fortfarande ? :P haha jag vet inte.

Nej men hittade ett inlägg där jag skrev '' jag kommer seriöst aldrig sluta älska 2008 '' men har redan gjort det. Vet ni varför? för att de senaste året har det hänt så sjukt mycket bättre saker än vad det hände 2008. Att jag ens tyckte att det året var bra, är ju bara galet. Visst jag förändrades mkt det året också. Men det är ingenting om man jämför med den jag är idag. (: Det är klart att jag träffade nya vänner, och att jag trodde att jag var kär. Det var väll mest det som spelade min hjärna ett spratt & jag intalade mig själv att 2008 var & förblir det absolut BÄSTA året.. * piiiiiip * WRONG!!

Så därför tänkte jag berätta kort om mina senaste 3 år.

2008Det här året var jag med nadja, seriöst VARJE dag. VI gjorde nästan allt med varandra hela tiden. Som när vi var små liksom. 2008 var faktiskt det året som jag började tänka mer på mitt utséende. Eftersom jag mest umgicks med killar när jag var liten så var jag lite av en '' pojkflicka '' innerst inne. Därför klädde jag mig som en lodis och använde inte smink, kammade typ inte ens håret liksom ? :O Men det blev ju såklart ändring på det när jag träffade en viss pöjk. Sommaren det året tillbringades BARA med att vara med honom & nadja + några nissar. Varje dag. Jag och sara var faktiskt inte så bra vänner minns jag. Vi var ju vänner liksom. Jag drog ju min första fylla det året. Och vi festade och så, men annars höll jag mig faktiskt för mig själv. Enligt mig så var då det här alltså '' det bästa året ''

20092009 tappade jag kontakten helt med min '' käraste '' ;) och då var allt bajs tyckte jag såklart? haha. Skrattar åt det idag. Men det året började jag och sara hitta tillbaka till varandra mer och mer. Vi började umgås mera och gjorde mer saker med varandra. Det var också då vi skapade den här bloggen (: drog många fina fyllekvällar men om man bortser från allt det där. Så var 2009 BAJS!!! nu blire lite personligt här, men min farfar gick bort den sommaren. Så fick gå på min första begravning. Det är något jag verkligen inte går runt & tänker på. Sen den dagen så har jag bestämt att ALDRIG gå på en begravning till. Måste vara ett av mina värsta minnen. Kan inte ens föreställa mig dom som har gått på sina vänner begravningar. Att de orkar? jag skulle fan aldrig pallat. Men iaf så var det jobbigt. Inte nog med det, så fick min pappa en stroke. Så det var bara massa skit helt enkelt. Som man var tvungen att gå runt och tänka på. Går inte in på detaljer, men 2009 vill jag helst inte minnas.

2010Vet inte riktigt om man kan kalla 2010 det bästa året häller. Men det är ändå bätre än de andra två åren :O I början av 2010 så var det nog då jag och sara snackade ut om vårat förflutna, kanske inte om alla vet så har det faktiskt varit kaos mellan oss två också. Men vi bestämde oss för att lägga allt sånt bakom oss & bara titta framåt och det har ju gjort att vi idag är tightare än någonsin <3. Jag träffade en annan kille i början av året, vilket gjorde att jag kunde '' gå vidare ''. Sommaren 2010 måste iaf ha varit den bästa!!! glömmer den aldrig faktiskt. Den blev riktigt lyckad. Men alla lyckliga sagor slutar alltid dåligt. När sommaren var slut, så tog '' kärleken '' också slut. kan man säga. Vet inte riktigt hur jag betedde mig där ett tag, men kändes som jag bara sårade allt & alla. :P Det var ju iof inte ens längesen, men för mig känns det som att det är raderat liksom. Nu när det är nytt år och sådär så känns det som att allt är på noll igen! Att inget har hänt och att allt bara kan vända & bli till något bra tillslut. Synd bara att jag är den enda som verkar känna så. Är det bara jag som har lätt att glömma all skit eller är killar bara så omständiga?

Jaaani, nu blev det massa prat här. Jag tror jag snart ska avrunda :) sängen väntar!

pussen

// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0