2011 :)

Kvällen igår blev faktiskt lyckad! :) har inte kunnat skrivit för att saras internet funkar inte & jag sov där så har inte kunnat blogga ;) kom faktiskt nyss hem. Nyss käkat & ska snart fixa till mig lite sen ut med sara igen kanske. hihi.

Men kvällen igår då ? :) HAHA! vi drog till arboga som planerat. Där stökade vi till lägenheten lite, sen drog vi vidare till köping till porra. Va inte där så länge :P sen blev det torget & där, som varje år, försöker man alltid hitta efterfest. Så blev vidare hem till några nissar med massa annat folk (: haha roligt roligt. Tror vi festade till halv 5? Sen drog vi hem till sara & sov ;)

Har ju mått bättre kan jag ju säga, aldrig skrattat så mkt igår alltså! hahah fyfan. Sara & jag har garvat hela morgonen åt fula videos på min telle. Inte okej filmer alltså. ;P haha. tippat sara & glömma sin väska igår på festen, så fick gå tillbaka dit idag & hämta den, ville knappt gå in i lägenheten såg ju ut som det hade varit krig gånger 10. HAHA! förresten så öppnade sara & jag skumpan på balkongen. Men smart som hon är så skakade hon den när den redan var öppnad så blev inte mkt kvar av den:P haha.

Bilder kommer sen :) i massor! ;)

// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0