dåligt ems

Skulle ju ha pluggat idag, men det sket sig. Vågade inte ens ta fram papprerna. Brukar inte få så mkt ångest om jag ändå tittar lite på papprerna. Så typ ibland när jag har prov. Och måste plugga, men inte orkar. Så brukar jag lägga fram papprerna vid datan och tycka att jag är skit duktig. Bara för att dom ligger där liksom, så känns det bättre.

Men har egentligen massa att göra, typ. Hela eftermiddagen gick ju åt att kolla på film. Först kolla jag på Skyline.Världens skitfilm, inte min typ alls. Iaf inte med dom där B-skådisarna. Blev typ bara arg på bruden i filmen. Jävla klenis :S när typ jorden höll på att gå under tack vare utomjordingar så ville hon gömma sig i en lägenhet & typ...dö? särfilm. Slutet var ju helt vrickat. Bajsfilm helt enkelt. Ungefär lika dålig som '' 2012 '' alltså lika dålig handling & lika överdrivet.

Sen blev det The expendablesDet var ju lite mer min typ av film om man säger så, inge mjäkiga toffel folk där iaf. ^^ helt okej. :)

får se vad jag gör nu, försöker undvika att prata. Låter som att jag har kedjerökt hur länge som helst. fyfan! inte kul alls. Får ta och plugga en annan dag, imorgon kanske :)

// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0