folket alltså...

Man märker vilka som har läst Kissies blogg från början och vilka som INTE har det. Det är stor skillnad på de som inte har gjort det & det som har. De som har, vet hur kissie såg ut för läääänge sen. Hur hon betedde sig i bloggen, första gången hon nämde att hon känade pengar på bloggen. Första gången hon nämde att '' Kissie '' bara är skådespeleri osvosv.


någon annan än jag som följt hennes blogg sen hon såg ut såhär?


Har man följt hennes blogg genom åren, som jag har gjort, förstår man hur hon provocerar. Typ skriver ett inlägg om tex, as dyra kläder, olika dieter osv. Sånt som man själv sitter och skrattar åt, tycker att hon är riktigt smart osv. Medans andra i stort sätt börjar grina, skickar arga mail och skriver dumma kommentarer om '' vilken dålig förebild hon är '' eller andra som till och med skriver '' du är så jävla dum i huvet Kissie! väx upp. du är fan sjuk ''

Alltså jag vill inte försvara henne på nått sätt, men det kanske blir så nu. Men vilka är det egentligen som är dumma? ni som kommenterar sådär såklart? Att ni går på hennes smarta plan till provocering. Det är ju PRECIS det hon vill, det är ju fan det hon känar pengar på! och uppenbarligen lyckas hon.  Att folk går in, med mord i blicken, läser det hon har skrivit om typ '' rödhåriga '' lr nått, tar åt sig & kommenterar. Ju fler haters hon får desto mer pengar åt henne, för de som hatar, kan inte låta bli att läsa. De läser för att kunna hata ännu mer. Förstår ingen hur långt det har gått? Det räcker med att hon lägger ut en bild på sig själv & självaste Katrin zytomierska blir provocerad! och hänger ut henne direkt på sin blogg, vad betyder det? jo fler läsare åt kissie.

Och jag vet att både jag & sara tycker likadant när det kommer till Kissie. Vi kan inte låta bli att tycka om henne! För hur sjukt är det inte? hon är ju ett självklart mastermind, hon vet vad hon ska skriva för att få folk att bli rosenrasande. Jag kan inte låta bli att skratta, först åt inläggen hon skriver. Sen åt alla kommentarer! Typ arga mammor som lackar sönder! Att kissie lyckas så bra med sin blogg på det '' elaka '' sättet måste ju vara bloggvärldens smartaste idé!

Nej vi tycker att Kissie är BRA! sen att hon inte har utséendet på sin sida är ju en annan historia. Så äre!ett typiskt prevocerande inlägg, att ingen förstår det! haha! Det räcker liksom med att JAG skriver ett kort inlägg, om ex '' tjockisar '' lr '' emos '' utan att det är meningen att det ska vara provocerande! våran blogg har några hundra läsare, tror ni att det är meningen att jag försöker prococera genom att skriva något sånt? haha isf hade jag lyckats mkt bättre, men ändå så tar folk åt sig DIREKT! Av det lilla liksom..  Ibland tror jag att det finns folk där ute som bara läser bloggar för att lyckas hitta något som de stör sig på.  så vad tror ni egentligen ska hända med mig som skrivit det? borde jag gråta? kanske bry mig? nej, för vet ni vad. Jag skrattar er i ansiktet, och det är precis det kissie också gör åt sina haters. Insé det .

// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0