julen & allt är slut :D

Ska nog sola imorgon igen, min bränna börjar äntligen lägga sig, DOCK får jag nog använda solkräm på röven den här gången...hmm. Idag fick jag snilleblixt, kom på att julen & allt bajs äntligen är slut! ÄNTLIGEN slipper jag, pepparkakor, glögg, julbelysningar, ljusstakar, mandlar, russin, julskinka, senap, knäckebröd, lussebullar , julpynt osv. För när man äntligen tar bort allt skit så känns det ju fan redan bättre! Då är våren & sommaren det nästa man väntar på! Blir lite smått depp när man tar fram allt jul bajs sen igen, men ännu en gång så har jag stått ut ;) jag tycker inte ens att julen är kul längre, det var det när man typ var 10 kanske. Men nu är det bara jobbigt. Vill bara få det överstökat! 

Nästa julafton är jag 17 & då är det exakt 2 månader kvar tills jag fyller 18. Eftersom jag fyller den 24 februari :) och julafton är ju den 24 ^^ om nån missat det. ! (a) Har kollat upp vilken dag jag fyller på, fyller 18 på en fredag!! kan inte bli bättre. Åh vad jag längtar!

Nej men idag mår jag lite bättre. Ska försöka få tag på nadja också. Men hon verkar inte vara levande. hmm. Hon får höra av sig om hon läser det här ! puss sålänge <3<3

// emsKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0