ledsen i ögat.

Börjar med att säga sry för världshistoriens sämsta uppdatering. Haha. men shitt happends. life goes on liksom. inget att grina över helt enkelt. Vi alla ( dom flesta ) har ju faktiskt ett liv också ;) och tro mig, våra liv utanför bloggen är mkt galet, vilket ger oss mindre tid att blogga.

I mitt fall, varför jag inte har bloggat så mkt är, för att jag är så sjukt trött heeeeela tiden, känns inte som mitt huve har fått vila sen istiden & kan inte skylla på skolan. Att det är mkt plugg, för det äre inte. Men tiderna :O omajjgarrd, slutar ju som sagt halv 7 på onsdagar. Ibland senare. Men iof har jag tre sovmornar i veckan, men det har ju ingen betydelse. Är lika trött ändå. Kan vara för att jag sitter ppe på nätterna och ritar, och ritar och ritar. När jag var liten ritade jag nästan hela tiden. Typ fiskar osv. haha.

ett exempel.haha kunglig.

Men iaf, så har jag börjat rita igen dårå. Har börjat på ett nytt projekt. Vet inte vad det kommer bli, liknar väll ett ansikte typ. Fasst jag gillar bara att rita ögon :O sen kommer jag inte längre. Allt annat på ansiktet är så fult ^^. typ. Nej men blire nått så kan jag visa slutresultat, men just nu. Får ni en sneak peak.

Före.Efter.jag veeet, jag överdrev fransarna en aning.

Nej nu ska jag susa (: imorgon väntas mitt första pass på gymmet, haha fyfan vad jag kommer göra bort mig.! säger bara SE UPP I BACKARNA!!!

// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0