Myser på som vanligt (:

Myser lite smått för mig själv här hemma (: ska dra iväg sen vid sju på något slags innebandy möte. Berättar sen efter hur det ligger till från min sida :P vill helst inte gå ut, men vad gör man ? ;) hm konstigt det känns att inte ha något att plugga på. Har ju iof min redovisning som jag skulle kunna träna lite på, den blev fan för lång alltså. 2 sidor dataskrivet . omajjgard. kommer trötta ut alla som lyssnar sen kommer jag vilja fly stället. Men bara att göra skiten ;)

och nu mina damer och herrar, en helt oredigerad bild på mig. Världspremiär tror jag..nej men på riktigt alla vet att jag redigerar mina bilder. Tror det är något slag beroende. :P När jag väl har börjat, typ bestämt mig för att bara ändra kontrasterna lite så går det alltid överstyr och det slutar med att det har blivit en total renovering av mitt ansikte. Nästan. Men tkr faktiskt att jag har blivit duktigare på senaste tiden :O redigerar inte lika hårt och sådär... eller?

nej men ska visa sen i ett inlägg hur bilderna ser ut före & efter ;) kan bli lite kul. Använder mig bara av picnik. Och nej jag har inte PRO eller vad det heter. Anledningen till att jag använder det är för att jag inte kan riktiga photoshop & picnik är mycket lättare att använda. Om man vet hur man ska göra. Men kan tyvärr inte visa mina hemliga små knep till en bra redigerad bild. Tog mig en evighet att klura ut det. SÅ bara att börja leka i Picnik om ni har tråkigt :)

ska äta glass nu, :) byebye

// ems

Kommentarer
Postat av: vadfanskajagheta.se - uppsalas största blogg!

sv: superkul att du är med i dagens blogg :D har precis öppnat en webbshopp :) kika in!

2011-01-13 @ 19:06:52
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0