on my own.

Får bli en egen hemma kväll, lite tråkigt sådär. Men ändå, det kanske behövs. Sitter här med min marabou och sådär. Är lite på lyset, nej men vad säger jag? usch. haha. Nej lyssnar på '' jag blöder kärlek '' som jag och nadja lyssnade på hela tiden 2008 ;) '' sommarens år ''kallar jag det året ^^ Är allmänt tragisk ikv faktiskt :O typ tänker på massa, sen lyssnar på den där låten och lyssnar på texten. '' när du lämnade mig, rev du upp ett sår i mig '' HAHA! kan ju inte bli mer djupt.... ajaj ems, vad gör cockladen med mig ;)

Nej fyfan, blir att vara olaglig nu och ladda ner en jävla massa film, riktigt många onödiga och sådär. Har ju iof en serie jag börjat kolla på också. '' No ordinary family '' den är sjukt seg & jag pinar mig igenom varje avsnitt. Men det är bra tidsfördriv liksom. CHILL EMS!!!

måste också bara säga att jag är för jävla stolt över laget som tog hem en vinst idag! ;D bra jobbat! inte mot vilka som helst hället. Utan Virsbo ( byn dit jag aldrig mer åker ) klockrent! jag har ju som sagt lagt ner min innebandy karriär. Ni vet när man äter en stor kibbe, och när man har ätit klart, så är man jätte mätt!? så känner jag nu, ja alltså om innbandy, efter typ 3,5 år så känner jag mig klar liksom.

nej ska kila nu :) ha en mys kväll så lämnar jag er med min depp/emo musik!// ems

Kommentarer
Postat av: lindshe

Soo cutiie blog :)btw, vill du bli dagens blogg? :)

Isf kan du tävla på länken här under:

http://lindshe.blogg.se/2011/january/dagens-blogg.html#comment

KRAM <3

2011-01-23 @ 10:07:17
URL: http://lindshe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0