Spel dag (:

JAG VILL HA ETT PS3 :(((( faan. jag som hade lagt ner min spelkarriär för länge sen, men nu måste jag bara ha ett :O Nadja fick ett i julklapp & det har vi suttit och spelat hela dagen.

vi spelade lite olika, men det bästa var ju Call of duty. Fattar nu varför alla killar är så besatta av det :O Sen att jag sög spelade ju ingen roll men roligt är det. Haha mycket skratt blev det när jag failade ganska hårt hela tiden. Typ ställde mig mitt på vägen när det kommer en scoter i 3000 km i timmen typ. Blev inte ens påkörd...dog inte ens.. men det är CHILL! :)

På hemvägen hittade jag något speciellt. Minns ni min och sara PIMP cykel från i somras? Den vi snodde lånade av nån och gjorde om den, spraya den svart osv? JO DEN! blev baxad i somras av någon nygge-bo. Men idag gott folk, är den tillbaka i rätta händer! man tar fan inte nån annans pimpade cykel ! vi hade ju fan markerat att den va våran, skivit ellesander på den & sådär. Sen blir den baxad. :O dålig stil. Sen i somras också så hittade vi den vid tågstationen så hade något pucko sattit dit ett nytt lås på den :S ni vet som man sätter fasst i bakdäcket! HAHA ! arga vi blev.

Men nu är den iaf tillbaka. tyvärr är framdäcket löst ( som det redan var i somras också ) eller det kommer typ lossna när som helst. Men måste ändå säga tack iaf, den som baxade den från början. Att du/ni lagade sadeln & bakdäcket ! :) lite synd, för nu är den våran igen<3// ems


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0