stort sorry!

Bloggen är rena öken nu alltså. Både jag och sara har fått en riktig bloggtorka nu. Nej ingen av oss har dött ( även om nån kanske önskar det ) tyvärr. Men enligt mig & sara så är det här månaderna alltså vintern. Rena gå-i-ide-månader. Vardagen är lika tråkig som snö. Därför kan man väl säga att det blir någon slags bloggpaus nu? Det är ju trots allt bara på helger som det är livat kan man säga! massa partajj väntas nu när det är löning ;) woop woop! sen har vi kommit på ett litet projekt som vi ska börja med, ni kommer att få se ellesander för första gången på film ;)

hmm undrar vad planerna är? ;) inte vanlig videobloggning iaf. ^^ HEMLIGT!! Men allt är fixat och klart det gäller bara att sätta igång så får ni se sen vad det blir för överaskning ;)

men som sagt så tror jag att vi båda skriver lite när vi känner för det om man säger så, inget roligt att läsa om läxor & typ en rutten skoldag! När våren kommer & sommaren närmar sig brukar bloggen alltid vakna till liv & då är det mycket lättare att blogga, när humöret nästan alltid är på topp! :) Ni kommer säkert få höra från oss mer mot helgerna ;) och nu är det nästan fullbokat varje helg! roligt roligt ;D

ni får ha det så bra sålänge och kolla in här till helgen ist ;)// emss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0