ett meddelande från en sjuk människa!

Hallå gott folk. innan ni läser, vill be om ursäkt för alla '' tycka synd om mig själv '' inlägg, för här kmr ett till

Ville bara meddela lite sådär kort ( passar på nu när jag snart avlider av hunger ) att jag har en bra och en god nyhet. Eller egentligen flera av varje men skitsamma!


De BRA..

* Imorse kände jag mig lite bättre, så jag och mamma drog och badade! wiiiiih

* Jag kände på mig att '' fan jag börjar ju känna mig bättre ''

* Igår kväll, vet jag inte om jag hade jesus på min sida , eller om jag är en REN naturbegåvning eller kanske bara ren dataexpert inifrån och ut. För jag, klarade av att ladda ner ett spel och installera det :O omg. Dock vare inte lika kul att spela som att installera men, men. ( märks det att jag har blivit psyk sjuk av att sitta inomhus isolerad från omvärlden ? ) ska nog inte söka BB iaf.

De DÅLIGA..

* När vi väl kom fram till krillan, började jag snora som fan och slemmet bara fastna i halsen. för mkt information ? icke

* Att känna på sig att '' fan jag börjar känna mig bättre '' är inte att rekommendera. Nu kan jag inte äta. anledning - damp spottkörtlars helvetes kuk huve.

* Visst jag klarade av att ladda ner ett spel, men nu har det blivit något slag beroende så min dators minne är snart fullt. och grafik kortet verkar ha sackat ihop totalt, börjar bli van med alla error grejjer som ploppar upp på skärmen hela tiden... nämnde jag att jag krachade våran förra dator typ tre ggr? hmm

Ja men dåså folks.. vad kan på då sätta för kommentar på den här dagen ? typ '' fuck life '' tkr jag låter rätt bra. behöver nått återupplivande piller. PEACE!!

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0