harry pottA

Inte mkt har hänt de senaste dagarna, helt ärligt. Jag är snart helt frisk då jag slutar äta tabletter imorgon! ;D Va ju förresten på Harry potter igår ;P på nattpremiären som egentligen är helt onödig att gå på, men det är ju lite små busigt också kan man tycka. Man får skylla på att man är film-nörd.

Va ju på nattpremiären förra sommaren också men då var jag inte alls lika trött som den här gången ;O fick kämpa med att hålla ögonen öppna, det va ju så spännande så man knappt han blunda så ögonen torkade ju typ.. och såklart nu efter ännu ett biobesök så måste jag ju bara få klaga lite. På folket såklart. Varför går man på bio om man inte ens är där för att se filmen ? jag blev nästan tårögd igår, för jag tyckte så SYND om någon stackars retarded tjej som satt , hör och häpna, ensam och skrattade.... när typ någon DOG ??? alla hennes vänner satt hela tiden '' men schh '' tror seriöst att hon var hög för hon skrattade hela tiden . Ville så gärna vända mig om och fråga om hon behövde skickas in på psyk. Blir så jävla förbannad när det är viktiga filmer jag vill se så sitter det sånna där klappträn då kan dom lika gärna se filmen en annan dag än själva nattpremiären. Men, men det är bara min åsikt. Fast min åsikt är ju alltid rätt. men det visste vi ju redan ^^

Ja men själva filmen var ju bra, hehe. Fast, jag vet inte om jag var för trött för är inte sådär jätte impad faktiskt. som jag brukar! Tyckte att den nya transformers var bättre faktiskt :/ aja, det var ju ingen flopp iaf, men inte heller den bästa av alla HP filmerna.

ne fan vad jag snackar. Håller på att rensa min garderob, har hittat ett x antal plagg med prislapparna kvar och som jag aldrig använt. vissa åker i sopen. Fan vad jag spontan shoppar!! få sluta med det! :Onaaw, förresten höll på att garva på mig i slutet alltså.. SÅ FAIL!!! åhhh !

// e

Kommentarer
Postat av: jason

Ja shoppa inte för mkt ;-)

2011-07-14 @ 22:19:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0