Hemma är bäst!

Vi åkte ju till västerås idag eller det blir ju igår, lördags :) drog dit med tjejerna för att kolla september & petter & dricka osv. Måste säga att det blev en grym kväll/natt!! har inte haft så kul på länge faktiskt. gjort bort mig har jag säkert gjort för halva västerås också men det är ju en annan femma. För Ems & jag var ju inte direkt lugna om man säger så.... haha.

Nej men det börja med lite kladdkaks käk hemma hos linnsan. Sen tog vi tåget in till V-ås. Gick & kolla på september då jag skrek så halsen strök med.  sjukt kul iaf. Därefter satt vi oss vid vasa & chill drack lite tills petter skulle börja. Gick & kolla på honom då man också skrek en del ;) När det var slut tog vi in oss på Pluto tältet där det blev mer ös till två tiden måste det vart? aja vilket fall efter hamna vi på donken där vi stötte på lina & ullis.

Drog ner till tågstation för tjejerna skulle fixa sjkuts hem. Men ullis ville inte sova själv hemma så stanna kvar i västerås med henne. Åkte vidare till en efterfest som låg brevid henne precis. vid 5 tiden gick vi hem till henne ist med några & hade bra häng med gitarr & sång osv. Måste säga att ullis är grymt bra! blev helt häpen när jag hörde na :) vid 8a tiden var alla kvar & försökte somna. Men då fixa jag så att mami kom & hämta mig. Och finns just nu inge skönare än att vara hemma! gud vad jag älskar mitt hem. Känner nästan att det blev lite för mycket för mig inatt. hårt. nej men nu ska jag ta & lägga mig, har ju vart vaken ett dygn nu så godnatt!


//sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0