hurtig tjej!

Kom hem från jobbet för en halvtimma sen typ ;) har börjat räkna lite på min lön och fan va sugen jag är på att shoppa!! :( längtar ihjäl mig till augusti. Sovit som ett arsel inatt, hade fönstret öppet och det var galet mkt folk ute. Vet inte om dom firade något lr så... eller ja justja! det va lördag. Köpingsbor firar helgdagar som om det vore parad med gratis mat till alla.

Men jaja, fick nervryck och smällde igen fönstret argt. Typ som att nån ens såg eller brydde sig. Nä, fan vad jag ska festa när jag får gå på krogen. All in varje helg plus lilllördagen ( onsdag ). Har ju som sagt laddat inför min 18 års dag sen jesus födelse, enligt min syrra och henne lek kamrater så är målet för kvällen att få mig så stup full att jag inte ens kommer komma ut på krogen. Men kan säga såhär.. det är DOM som inte kommer ut på krogen så det slutar med att jag får gå ENSAM! ;) tiiiihiii.

Jo förresten, ska sova hemma hos min syster nåra dagar i veckan eftersom henne pojke har dragit till öland och hon är mörkrädd :( hon bor ju en bit ifrån mig, hela 300 meter !! så det blir en riktigt semester. Dock är jag lite nervös då hennes monster till katt hatar mig och biter på mig hela tiden och ger mig arga blickar och psykar mig och hoppar på mig... återkommer senare om den saken. djur alltså.

ne ska nörda mig med en rulle, sen sova lite kanske :) tjiiing!gammal bild.

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0