mår som en skalad räka i saltlag....

Inte sovit ett piss, inte ätit ett piss. Det enda jag ville ha imorse var fetaste dosen av det starkaste smärtstillande medlet som finns.. men NEJ! vaknade fyra, av ren ondhet i min stackars mun. För er som undrar hur mitt ansikte ser ut, tänk en sumo brottare fast med långt blont hår. hemskt.

Iaf så drog vi till doktorn imorse som skickade oss till v-ås akuten. Fick vänta ett tag, sen in i ett rum. Jag har ju typ nå fel med mina spottkörtlar och dom strular as mkt och nu äre ju då helt svullet och kaos. Iaf så skulle herr doktor-dålig stoppa ner en metall pinne i spottkörtel kanalen för att typ '' kolla vad som är felet '' eeh, ja hela jag är uppsvullen till max och man kan ju liksom anta då att det kaaaaaaaanske är ganska så jätte mkt stop i spottkörtlen :S helt onödigt att undersöka sådär våldsamt med pinnar och så... Ja och han sprutade käften full med bedövningsmedel som smakade skit! sen grejja han med dom där metall pinnarna och pincetterna så tillslut tuppa jag av. nästan. Minns inte så mkt bara att allting blev väldigt avlägset och slutade höra vad dom runt omkring mig sa, iaf så trodde jag att jag skulle dö. Jag såg ljuset.... eller så vare lampan i taket.. sak samma. jag dog, nästan... Efter det så ville han inte pilla mer . TACK! så fick massa medicin. smärtstillande YESS ! och penicillin. Vilket betyder no more drinking på 10 dagar.. ouch.

Ska iaf försöka sova, kanske äta något snart. Sen lägga mig i duschen resten av kvällen och tycka synd om mig själv.. arne på det här.

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0