rubrik?

Tyckte det började bli dags för ett litet blogginlägg. PÅ TIDEN!!! inte haft varken orken eller lust att blogga :P just för att jag är så himla utmattad av att göra...exakt ingenting. Det tar på kroppen. inte. Men iaf så har jag under senaste dagarna ruttnat bort känns det som. Lär ju ta en ordentlig party helg snart känner jag!

Imorgon är det söndag, det ska regna, men jag. Ja jag är duktig för jag ska jobba och känna pengar som vuxna gör ^^ weeei. MEN imorgon ska jag faktiskt ta med mig käk för en gångs skull... tror jag dog av hunger förra veckan. not OK! sen har jag lyckats flaga bort brännan i ansiktet TVÅ gånger den här veckan. Jag burkar inte flaga i fejjan alls, jo lite men inte såhär.

Man vill ju behålla brännan av den minimala biten sol vi har fått i sommar. KUK på vädret säger jag bara, och KUK på utlandspriserna som bara höjs och höjs och höjs. Liksom no way att jag betalar 4 lax för att komma till hmm TYSKLAND?? tror inte ens jag skulle betala en krona för att åka dit. Skulle jag någon gång behöva mellanlanda där skulle jag nog behöva använda gasmask. usch vilket hat det låter som att jag har, men jag diggar inte rökande tyska kärringar på ute serveringar ELLER tyskar som tränger sig i kön till kassan. För att inte tala om '' tyskan '' som mördade två stackars oskyldiga barn i arboga eller självaste hitler ?? det finns inget bra med tyskland enligt mig..

jag och tyskland alltså, ovänner som bara den! hihiiii. nä men fan ska nog sova nu.. taggad på jobb ooohjaa! taggad på lön ? hehehehe jaaa..Min Nadja kom hem igår tror jag! måste träffa henne i veckan, känns som hon har varit borta i hundra år ;) hon har faktiskt varit på malta på språkresa i tre veckor :O tror inte ens att jag skulle våga åka på sånt. möjligtvis till usa bara för att jag måste dit. Men, men iaf så måste du berätta ALLT nadja ;)så ny bild..

// e
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0