vilken natt..

ajaj vad trött jag är och halft jävla förlamad i käften..... Är typ sjuk. Har uppsväld tunga och kan knappt svälja eller äta. Jävla KUK spottkörtlar som vill ta livet av mig, ska ringa runt och kolla om någon säljer morfin typ..

Men även om jag mår som jag gör idag så vare lätt värt det ;) för igår kan ha varit den roligaste kvällen någonsin ;) Fan va bra petter och september va live, haha eller så vare alkoholen som tyckte det, men iaf så hade jag skit kul! Roligaste var ju också inne på pluto tältet där de var nå band som gjorde massa covers så det va ju helt okej musik också! ^^ jag och sara fick ju springa ifrån någon konstig kille som hängde efter oss och som hade noll takt känsla ;S skum. ingen aning om vem han var men jaja.

Efter tältet blev det donken då jag köpte massa hamburgare som någon snodde senare på kvällen ;( haha. Och efter det försökte man hitta skjuts hem och tror seriöst aldrig att jag har ringt sådär mkt i hela mitt liv. ;O hittade till slut en som kunde köra, så tror vi var i köping 5 ?

Nä men det var så värt allting :) även om mina skor är heeelt förstörda och mina fötter helt paj efter allt glas så kan jag inte klaga ;) så värt!

ska sova, tycka synd om mig själv och knarka alvedon nu så får vi se om det blir doktorn imorgon..

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0