åker bort :)

Fan va jag är irriterad :( jag som sparat mina naglar i hundra år, sen nu går dom bara av ? ;O jävla skit. Tack gud, TACK!! FAN om min lillfinger nagel pajjar! då tänker jag bita av ALLA och ha korta naglar resten av mitt liv....
Helgen har iaf spenderats med pinglorna :) Blev lite partande igår ;P det va väl helt okej fest, men igår va en sån dag man önskade man va 18 så man bara kunde dragit in på krogen som alla andra :( MEN NE vi minderåriga får gå hem när festen är slut och alla drar ut. så jävla ruttet. jag kom hem 1 igår liksom ? usch..

Bakis och hurtig som jag är så gick jag upp 9 för att tvätta. klockan 12 va jag klar, sen gick jag och mitt dåliga humör och mötte upp sara. Jag kände att en liten tröstshopping kanske skulle pigga upp mig, men nej. det gjorde det verkligen inte. Så vi drog en donken.. pommes och vitlöksdip på en bakis söndag är inte att rekomendera, tog en stor pommes och mådde så jävla dåligt men jag kunde ju inte kasta nått eftersom jag hade betalat för det :P så pinade i mig allt sen vare typ kört. haha stackars mig.

Jag och sara skulle sola idag men lagom till vi tog fram solstolarna försvann solen :( SKIT-dag med andra ord.

men som tur är så drar ju jag iväg imorgon ;) kunde inte kommit mer passande ! kommer hem på onsdag kväll typ ;P gissa vart vi ska ?vilket drömresemål ;) inget bloggande för min del de här dagarna då :) bajbaj !

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0