djup-depp.

Asså åååååååååh!!!! sitter i mitt rum och har extrem.. vad ska man säga ? sorglig stund kanske.. skriker '' håll käften '' för mig själv nu när jag hör alla studenter som seriöst skriker för sina liv. låter som 25 000 pers som har vunnit på lotto samtidigt :( i och för sig så har jag ju öppnat fönstret med flit , men ändå?!?!?! här sitter jag, liten och skruttig och har två långa år kvar, 4 terminer, ett till sommarlov och massa prov och skit framför mig. Men dom.. ne dom är klara med allt sånt! ASSÅ FYFAN HÅLL KÄFTEN DÄR UTE !!!

och inte har jag nån dricka till ikv, just nu suger allt. jag kommer tjura som en liten unga senare idag när alla går ut på balkongen och när alla åker vagn och när alla blir jätte fulla.. :( KUK är det rätta ordet för att beskriva den här dagen. Jag skiter fan i sommarlov just nu, ska ändå jobba tre veckor. Det enda jag vill är att ta studenten!!!!!!

fatta vad vi ska röja på studenten, och om ingen annan vill röja så gör jag det själv!!! :K ska fortsätta hänga läpp nu.... hejdå// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0