fortfarande fest sugen.

Hade det varit lördag idag hade jag fan festat :P men alltså igår.. drack vi inte, för att nån arboga-idiot-bo tydligen kastat bort våran dricka från fredags! ;O fyfan, in i en buske hade flaskan flygit och sara hade tydligen offrat sig och dykt ner i busken för att söka efter den, men jag säger bara det. Hade jag varit där hade det fan blivit spö!

Nej men längtar till helgen, då det förmodligen blir v-ås och se petter och september ;) och festa såklart ;P men hoppas det är på lördagen för på fredagen slutar jag halv sex! :( och börjar jobba halv 10 på lördagen ;P haha men vad gör man inte för pengar? ;)

ajja, känner iaf att min energi räcker för fest hela sommarn och lite till !! utomlands är också spikat. vet dock inte vart vi ska än men hehe. Från sverige ska vi iaf. någon sa till mig '' lova att inte göra något dumt '' jag svarar '' eeh, hehe '' GALET ! ;) jag har sagt det förr och säger det igen, kommer aldrig tröttna på att festa! klarade mig också från bakfylla i helgen, men har cp ont i halsen. Sa det till mamma idag, gissa vad hon svarar. '' ja rätt åt dig! sådär blire när man partar som du gör ! '' ouch! nu får jag igen för mitt galna beteende, försökte få lite tröst som man fick när man va liten, hade förväntat mig typ '' nej mitt stackars barn , här drick en kopp te '' men, men ;) när man säger att man kan klara sig själv så antar jag att det gäller alla delar ;) haha, fast om jag ska vara ärlig så har min morsa aldrig varit puttinuttig och hon skulle aldrig säga sådär, inte ens om jag va tre år och jätte sjuk ! haha hon och jag är så lika ibland ^^jag och min kära mor i turkiet förra året (:

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0