Laddar upp inför midsommar.

Är ganska säker på att min granne hatar mig med tanke på ljudnivån uppifråns hans lägenhet som överröstar mina tankar. Samma låt har han haft på nu i typ en timme ? börjar bli en tävling här vem som överröstar vems musik!! jag tar nog hem vinsten med stormsteg..inte!

Hade planerat att däcka som en fet säl i min säng och sova för är otroligt trött ;O jobbat halv 12 till halv 6 ;( har kommit på att det är jobbigare att jobba in mot kvällen eftersom man är cp trött sen när man kmr hem. Hinner bara hem, äta sen börjar man bli trött och då ska man sova! haha. galet.

Fick reda på en rolig/bra grejj idag också av min boss ;) berättar mer sen. klirr klirr ! Nej men på riktigt gott folk, ska ta det lugnt nu de sista dagarna innan midsommar. För sen har jag tagit det lugnt tillräckligt och på fredag blire party. JÄVLAR vad vi ska köra. vågar inte ens tänka på dagen efter. iiiiiih.

Men som sagt. jag ska ha skit kul och är som vanligt galet ap taggad!! ååh, jag kan aldrig tröttna på fester!

sommaren planer. Fest, fest, fest, fest, utlandsresa, fest, fest, fest. typ så..min kära sexiga kvinnor, på fredag. Vare sig ni vill eller inte, så kör vi all in. !

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0