natt tankar.

Sitter och funderar lite , nu såhär på kvällskvisten. Har inte gjort så mkt idag, om nån ville veta. spenderat en helt onödig dag på jobbet, som innehöll minigolf spelande. Men jag får ju betalt för att görat så why not?

Har iaf suttit vid datan typ hela dagen. Fejjan såklart, och jag tror. Att jag lyckats gått in på en viss persons profil MINST 20 ggr idag.. typ en gång i timmen ? ;S riktigt illa. Men jag antar att det blir så när en vana bryts. Som vanligt, förändringar. Jag hatar dom. Man är så van att leva på ett sätt, vara med samma personer, göra samma saker. Sen bara försvinner allt ;O även om det var jag som bad om det den här gången, så är det ändå en förändring och jag hatar det!!!. Men jag var tvungen, jag hade ingen kontroll. Men nu är jag ensam och jag kan bestämma själv vad jag vill göra, alltså har jag kontroll igen. Jag trodde attt jag var egoistisk. Men jag antar att jag hade fel, jag trodde att jag sket i andra människor och gjorde det som var bäst för mig själv i första hand. Men där hade jag VERKLIGEN fel. Något jag ska bli bättre på. Att göra så att jag mår bra.

En sak jag har lärt mig, eller ja.. lärt mig? vad ska man säga, ett misstag jag aldrig kommer göra igen kanske. Är att lita på en kille. Jag har fått en dålig syn på killar, en dålig syn på allt som har med kärlek att göra. Att bli sviken .. igen? är inget jag är redo att bli . Därför kommer jag att hålla mig borta från allt sånt.. varför ska jag ge massa, när jag aldrig får något tillbaka. Varför ge chanser, när man inte får ut något av det själv. så bortkastat. regel nummer ett, lita aldrig på någon!

aldrig igen att jag orkar bli sårad, aldrig att någon ska få trycka ner mig, aldrig att jag ska må dåligt över någon idiot. aldrig igen.

/ emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0