sjuka människor..

Något jag hatar mest av allt är djurplågeri! jag kan inte fatta hur man kan kasta levande hundar i sopbilar, trycka in tio små valpar i en hamsterbur eller plocka fjädrar av levande fåglar ;O eller värst av allt skära av fenan på hajar och kasta tillbaka hajrna i havet så dom inte kan simma ;O jävla kuk huven som ens kan göra sånt där :S och det sjuka är att det är alltid ska vara djurens fel ? ex katter leker med sitt byte innan de äter det. och därför ska man hata katter? det ligger ju i deras natur att göra så precis som oss när vi slaktar. Alla måste ju överleva liksom.

Men sen kommer det till sånna här sjuka grejjer som är totalt onödiga och den som kom på det måste vara allvarligt psykiskt störd. TjurfäktningAtt människor ens kan betala för att få se ett djur plågas tills det dör ???????? alla som har gjort det måste ju också ha nå fel i huvet. Enda anledningen att jag skulle gå på något sånt är för att kasta sten på den som sticker spjut i tjuren. Jag skiter fullständigt i om det någon slags tradition i spanien osvosv. Det är ju fan djurplågeri på hög nivå :O jag skulle aldrig kunna göra ett djur illa! okej jag råkade kliva min katt på tassen så han började halta men det va fan inte meningen och det är det närmsta djurplågeri jag har kommit!

men iaf, anledningen till varför jag skrev det här var för att jag så en artikel på aftonbladet.rätt åt dig. är man med i leken får man leken tåla! payback is a bitch och det där är fan inte mer än rätt. Dom skriver artiklar när en människa blir '' spetsad '' av en tjur, men dom skriver aldrig en artikel om hur många tjurar som dör i sånt där eller hur mycket de plågas innan dom dör. Ne och gissa vad dom gjorde med tjuren efter det där? såklart fick han ta all skit och bli dödad. Asså helt seriöst, jag hoppas på riktigt att den där människan dör stenhårt! skit ska skit ha. blir så jävla förbannad. Sånt där borde fan förbjudas!

tack att jag bor i ett land där man iaf kan ta hand om djuren med respekt och inget jävla japanskt land där de äter hajsoppa och hundhamburgare! TVI och usch!!!! tyck att jag har starka åsikter. men för i helvete, djur har fan också liv. äckliga djurplågare.

nu är jag förbannad.

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0