Skjuts i pizza-räsebil!

Ja vart ska man börja om går dagen då? vi firade ju att vi fått sommarlov :D Ems & jag börja hemma hos mig, gick vidare hem till amanda där alla bra tjejer var! :) var kvar där någon timme osv. Sen gick några utav oss vidare hem till dennis. Där det var utehäng på bakgården. Efter kanske en timme om inte mer bestämde vi oss för att gå hem till zirak. påväg hem till honom tog en evighet ungefär. Så skulle jag,carro & kardo skjutsa på cykel. Såklart var det min ide & jag skulle skjutsa. En på sadeln & en på styret. Gick ju verkligen som det gick! rasa & styret körde in i mitt ben så har ett stort svidigt sår, smart av mig :D

Vilket fall efter än del händelser kom vi tillslut fram till andra partyt. Var där till halv 2 tiden. Då gick Ems & jag till kebab huset där folk befann sig. Mötte upp viktor som tog studenten igår, grattis på honom :) Blev att vi följde med viktor & två till hem till honom, hämta mer dricka. Tog sedan en taxi vidare till filip, där det bjöds på blåa shots! Nästan för många. Men jag & Ems hann ta oss hemåt innan ögonen slocknade helt ;) vid 4a tiden var vi hemma & sängen var då fan underbar att lägga sig i med kläder & hela kittet! aldrig sovit bättre ;)

Får absolut inte glömma att vi fick skjuts påväg till dennis i en online-pizza bil hahah! Fyra asgarvande tjejor, herre min jesus vad kul det var!
//sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0