turk vadå?

nyss tittat tillbaka lite i bloggen och jäklar vad mkt man har gjort i sina dagar ;P vad gäller festandet ;S blir '' nästan '' rädd av hur mkt det kan bli ibland ;D Det var just en fest jag minns, ute i skogen när hockeykillarna hade nån lagfest (?) i den där timmerstugan då jag var helt otaggad, typ migrän och spik nykter + en sliskig kille som hängde efter mig som en svans hela kvällen. liksom. fick jag ens gå på toa ifred eller ? nej.

Men just då när jag läser inlägget jag skrev om den festen osv, så glömde jag tyvärr att berätta hur stenhårt den här killen blev dissad :( (stor ledsen gubbe) jag menar.. jag är en tjej med hett humör, så hur lite bryr jag mig inte om jag kanske var lite hård och total sket i en full pojke,? (för det är ju det han är) för på ett sätt så borde man ju förstå som kille ( tycker man ju ) att om inte tjejen visar minsta lilla intresse. dvs inte ens svarar när han frågar något så lär man sticka, och tycka synd om sig själv :) ....inte gå runt och kalla mig turkmadrass?! för det är det sista jag är :P tråkigt att man måste behöva skapa sånna rykten om mig bara för att jag helt enkelt inte tänder på hockey-ass. ( stor ledsen gubbe IGEN )

Har blivit kallad mkt i mina dagar, men turkmadrass tror jag toppar listan rätt hårt :P haha. finns det ens ett sånt ord? hm. jaja fittigare kille får man leta efter ;)// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0