Turkiet - Alanya - big horn

Okej, ni kanske minns att jag var i turkiet förra sommaren ? :) jag tyckte att det var as najs där men mina päron tyckte dock inte likadant. De tyckte att folket där är otrevliga osv osv. Kan hålla med till viss del, för vissa är riktiga svin.

Men det fanns en restaurang som vi käka på varje kväll nästan. De var verkligen världens bästa personal och maten var äckel god så jag dog typ halft hela tiden. Min absoluta favvorit var deras '' ceasar salad '' ;) MED KYCLING!! det är det enda jag kan äta utomlands.. kycling haha. varje dag. antingen kycling file, kyckling curry, eller sallad med kyckling.  Tycker att när man är utomlands är typ maten det näst viktigaste. För mat älskar jag och man vill ju unna sig god mat :) Men iaf, så var ju då den här personalen galet trevliga, vissa av dem kunde sätta sig ner och snacka med oss. Vart vi kom ifrån, om vi hade husdjur och massa sånt kul. Vi berättade att vi på vintern kunde ha en meter snö och 20 minusgrader. Dom höll på att dö, så dom berättade att när dom har vinter, har dom 20 plus grader. Men ändå brukar dom ha jeans på sig för att enligt dom är det svinkallt! GALET! och gissa vad folket där gör på vintern när inga turister kommer ?? FISKAR? haha.

Men nu till saken. Mitt i allt prat med dom, så kom vi in på vad jag skulle gå för skola och vilken linje. Direkt när vi berättade att jag skulle gå hotell och restaurang ville dom direkt ha dit mig och en vän för att jobba. Hela sommaren 2011? haha, gratis boende och allting sa dom. Även om man kanske inte riktigt litade på dom då så lät det skit kul . Jag fick killens  (som ägde stället ) mail och facebook. Och faktiskt så har vi hållit kontakten lite till och från ;) bl.a så gratulerade hela restaurang gänget mig på min födelsedag och senast idag så hörde ägaren av sig och frågade om jag skulle komma till alanya :) Fan jag vill åka dit, saknar värmen osv men aldrig att mina päron skulle släppa mig dit ner. Bli bortgift och kommer inte hem säkert. Men ändå skulle jag inte våga åka till just turkiet ensam med ett gäng tjejer ex ;P slutar ju med att man blir såld för 2 kameler..

syrran, ägaren, och mor.milkshakeskulle kunna åka dit bara för att få den där jävla salladen, :( bara vanliga sallads blad, varm as god kyckling och ceasar sås :(((((( buhuuuuuu min mage vill ha. det enda jag skulle kunna äta nu.

För gott folk, jag har slutat ätit. Jag äter ingenting längre. Inte käkat nån jätte god ordentlig mat sen förra veckan nån gång ? blir mätt på ingenting. Idag åt jag två korv med bröd och det har jag klarat mig på hela dagen.. öööh, nått är fel. Ska dra till doktotn och fråga vaffan som har hänt med mina dramatiska matvanor?? liksom, här sitter jag. med två fulla godispåsar och en fet chokladkaka i kylen... oöpnnad! och där har den legat i drygt en vecka. orörd! plus att mitt godis som jag har kvar börjar bli hårt och det är typ 1 kg orört godis? min aptit finns inte längre..

Därför säljer jag det nu, 20 kr för ett kg halvhårt godis. Vid intresse. kontakta mig på fejjan..

// e


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0