excuse me, i don't mean to be rude

Idag har jag lärt mig något jag borde ha lärt mig för länge sedan. Innan jag har hört på när dessa underbara ord kommit fram till mig, de där tre vackra som får en att känna sig speciell. innan jag fick höra dom slitas ut som lögner. Idag har jag lärt mig att det finns folk som du trodde älskade dig, som sa till dig- Jag älskar dig. men visar sig vara en fet lögn. hur vet man då om den någonsin älskat än? har hela två & ett halvt år varit en stor lögn...exakt så känns det iaf. Jag kan inte säga att jag har haft det lätt i mitt liv. Men sånt här gör mig till en sån starkare person. Jag lär mig bara mer & mer om den orättvisa världen. Men en sak har jag lärt mig idag. Att man verkligen ska vara vaksam om vilka som tycker om dig på riktigt, och dom som gör det, ska du verkligen ta vara på!

Tänkarna har verkligen gått runt idag. Den person som jag inte ens känner, aldrig sätt, kände jag nästan ett litet hat till imorse. Men under dagen har denna person blivigt en blomma för mig. Något jag skulle kunna tycka om. Jag är så himla tacksam för denna person. Jag hoppas jag hjälpt henne också. Jag kan faktiskt säga att personen är guld värd! 

Alla lögner, försöka vända alllt på personen för att skydda dig själv. Lekte med oss som två djur. Vi stod kvar där som två idioter, trodde på varenda ord du sa. Jag tyckte till och med synd om dig! fy-fan säger jag bara vad falska personer det finns närmare än vad man tror. Iaf... tänker jag inte stå kvar på den plats jag trodde var säker. om den andre vill stå kvar lurad som en idi varsegod jag försvinner iaf för gått den här gången! Orden ALDRIG MER har aldrig passat in bättre.

Det konstiga är att jag faktiskt känner någon lättnad. Alla problem, allt tjat allt är slut. Och att jag hela tiden haft rätt. känner mig egentligen inte lurad, har vetat men inte velat tro att den du haft så nära skulle göra något sånt. Men det känna skönt att lämna allt problem. Det som känns bäst är att jag nu vet att det inte finns något kvar där att hämta hem, bara en deg sopor som inte går till återvinningen iaf! Men som jag sa förut det kommer alltid finnas någon efter dig! och jag vet vem det är, någon som inte passar bland sopor iaf. något finare. Känns som jag kommer till en bättre plats. :)  är det nu livet leker skapligt mycket eller? ohja känner det väl ;)

jag har alltid velat ditt bästa.... men ibland duger inte det.

//sara


Kommentarer
Postat av: Fotograf Malin Johansson

Vilken fin bild :)

2011-06-03 @ 09:43:47
URL: http://fotojohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0