Ems testar - hemmagjord lipblumper

Blev inte mkt plugg för min del, ville testa det att göra en hemmagjord lipblumper. Ni vet så man får större läppar. Råkade läsa någonstans att man kunde göra det, och ville testa det själv.

Iaf det man behöver är cayenne peppar. Det är skitstarkt. Sen ett vanligt läppglans. Man kan göra det här på lite olika sätt, men jag gjorde såhär. ..

Först smetade jag på nått random läppglans på läpparna. Sen tog jag fingret och doppade i pepparn sen duttade jag på läpparna. Rätt mkt. Meningen är ju att läpparna ska svälla för att pepparn ska irritera lr nått och eftersom jag då hade sattit på läppglans först, så blev det som ett tunt lager. Vilket gör att pepparn inte kommer åt själva läpparna. Därför tog jag på lite mer läppglans och smetade runt alltihoppa. Så att det verkligen grodde in i läpparna ;)  Sen mina damer och herrar sved det som attans! tog ju som sagt ganska mkt och trodde läpparna skulle ramla av, men det va bara att härda! ETT TIPS! undvik att få in pepparn i munnen, det eldar... stenhårt.

Jag hade på mitt i kanske 5 minuter, då jag hunnit med att hoppa upp och ner som en dåre för att det sved så jävla mkt. Sen torkade jag bara av det och så tadaaa!!! de blev lite större, men det gick över ganska snabbt. Ett tips är ju om man vill ha på hela tiden utan att det syns massa små pepparkorn är att lägga pepparn direkt i läppglans burken och röra om lite så det sprider ut sig, så kan man ha det hela tiden, om man då vill går runt med svidande läppar hela dagen ;)


som ni ser blev läpparna rätt röda också
nu ska jag sova, hade :)

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0