helt avliden.

Usch vad äckligt trött jag är. Natten till söndag sov jag kanske tre timmar, och natten till idag lika lite. Jag är helt slut. Kroppen är helt livlös och huvet ramlar typ av. Snart ploppar väl ögonen också ut. Fyfan! Det går inte att sova, så mycket som spökar i huvet. Önskar jag kunde flytta hemifrån för vill inte bo här längre. Skulle vara så skönt att vara ensam och göra precis som man vill. Jag dör vad skönt det skulle vara. Helt eget ansvar, det är precis vad jag skulle behöva nu. Usch vad jag önskar att jag hade pengar till det. Har nått den punkten nu när man känner så. Jag vill leva mitt liv på mitt sätt och på mina egna villkor. Inte någon annans. Inte mina föräldras. usch och tvi och fy!

ska vara duktig nu iaf och försöka plugga. Om tankarna kan vandra åt rätt håll. Min mobil är förresten snekn*llad så den är ju bara att slänga. jaja. Lite positiv får man väl vara och säga att det är lönehelg nästa. Då jävlar!

O.B.S vad är det för fel på folk som skriver skämmiga sms till folk jag inte känner och låtsas vara jag ? det är ju en aning pinsamt för mig när nån kommer fram och undrar vafan jag har skrivit för mess när det inte ens är jag? :O hände ju senast i helgen, va bara att ringa upp numret för att kolla vem som hade för mkt fritid! och ja, jag skulle ju gärna skriva ut namnet här men vill helst inte smuttsa ner bloggen så TYVÄRR!!!!  tro inte att du kmr undan så lätt. Bråka inte med fel person säger jag bara. Och jag vet att du höll på att skita på dig när du blev ställd mot väggen fegis. Ingen bra tid nu att reta upp mig för då ryker huvet snabbt... ( arg tjej )// e


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0